);
Office reception, featuring vertical timber louvres, 01 of 08

Office reception, featuring vertical timber louvres, 01 of 08

Meeting booth photograph, 02 of 08

Meeting booth photograph, 02 of 08

Interior photograph showing informal meeting at bespoke timber meeting table, 03 of 08

Interior photograph showing informal meeting at bespoke timber meeting table, 03 of 08

London Architectural Photographer, 04 of 08

London Architectural Photographer, 04 of 08

Interior staircase view, 05 of 08

Interior staircase view, 05 of 08

Abstract reflections photo, created by the glass and louvres, 06 of 08

Abstract reflections photo, created by the glass and louvres, 06 of 08

Metropolitan Workshop Architects, London photography, 07 of 08

Metropolitan Workshop Architects, London photography, 07 of 08

Photo of the architectural timber design that is defining the space, 08 of 08

Photo of the architectural timber design that is defining the space, 08 of 08

Office Refurbishment, London, 2019, Metropolitan Workshop Architects
The transformation of a 1980’s headquarters building into open plan and modern facilities, with flexible, informal workspaces designed to encourage interaction and new working patterns and methodologies. A controlled palate of materials, including birch ply panels and louvres, slate flooring and bold graphic yellow elements make up an energetic and atmospheric transformation.

The new facilities include a new atrium, reception area, an open plan office and meeting space with a free-standing meeting pod, and a central accommodation stair. The work was phased to fit in more effectively with the schedule of the client.

Architectural photography completed over 1 day. (All images copyright Simon Kennedy, London Architectural Photographer)
cross01
cross02