);
March, 2019 Monthly archive

The blog of Simon Kennedy, Architectural Photographer based in London.

An extension and remodelling of a spectacular Regency style house in Putney, London, by Zoe Defert Architects and Sophie Bates Architects. The new basement contains large, new spaces, a playroom, a home cinema, guest facilities, a gym and a steam room. The whole scheme features contemporary, minimalist detailing and some very beautiful use of natural daylight, with a controlled material palate. All joinery is bespoke and designed by the architects.

Zoe Mendez Architects, London, 01 of 14
Zoe Mendez Architects, London, 01 of 14

Architectural landscaping photograph, 02 of 14
Architectural landscaping photograph, 02 of 14

The exterior basement entrance features concrete cladding, 03 of 14
The exterior basement entrance features concrete cladding, 03 of 14

Storage in interior, 04 of 14
Storage are interior, 04 of 14

Window with bespoke timber seat, 05 of 14
Window with bespoke timber seat, 05 of 14

Bathroom Interior, 07 of 14
Bathroom Interior, 07 of 14

Interior shower detail photograph, 08 of 14
Interior shower detail photograph, 08 of 14

Internal glazed partition with bespoke suspended seat, 09 of 14
Internal glazed partition with bespoke suspended seat, 09 of 14

Sophie Bates Architects, London, 10 of 14
Sophie Bates Architects, London, 10 of 14

Internal basement corridor featuring glazed roof, 11 of 14
Internal basement corridor featuring glazed roof, 11 of 14

London Architectural Photographer, 12 of 14
London Architectural Photographer, 12 of 14

Dance studio interior photograph, 13 of 14
Dance studio interior photograph, 13 of 14

London kitchen photography, 14 of 14
London kitchen photography, 14 of 14

This is the blog of Simon Kennedy, London Architectural Photographer. If you would like to see more of my work, please visit www.simonkennedy.net

Read More

The blog of Simon Kennedy, Architectural Photographer based in London.

New offices, meeting areas and flexible work spaces for Sky executives designed by Arup Associates are inserted into a historic building in the West End of London. The scheme features double-glazed partitions, single glazed doors with full-height pull handles, and carefully controlled lighting insertions. The design features breakout spaces and continuous lighting and sight-lines. A beautiful, directional timber soffit connects the spaces and enhances the sight-lines further.

Executive office interior photograph, 01 of 07
Executive office interior photograph, 01 of 07

The office features a beautiful, directional interior timber soffit, 02 of 07
The office features a beautiful, directional interior timber soffit, 02 of 07

Workstations and meeting areas photographer, 03 of 07
Workstations and meeting areas photographer, 03 of 07

Arup Associates Architects London, 04 of 07
Arup Associates Architects London, 04 of 07

London architectural photographer, 05 of 07
London architectural photographer, 05 of 07

CEO office interior photography, 06 of 07
CEO office interior photography, 06 of 07

Workstation and timber soffit, London, 07 of 07
Worstation and timber soffit, London, 07 of 07

(Architectural photography completed over 1 day, all images copyright Simon Kennedy. If you wish to use any of these images for any purpose please email me at info@simonkennedy.net.)

This is the blog of Simon Kennedy, London Architectural Photographer. If you would like to see more of my work, please visit www.simonkennedy.net

Read More
Simon Kennedy is a London Architectural Photographer working with architects, engineers, developers, designers, artists, journalists and visualisation companies to produce iconic architectural images and video (All images copyright Simon Kennedy, London Architectural Photographer)

Powered by Wordpress.